Okategoriserade

Kolmården

Vi började vår förta semestervecka på Kolmården, så härlig start på semestern och sommarlovet! För alla er som inte har varit där så kan jag verkligen rekommendera det. Vi valde att vara där två dagar och stanna på vildmarkshotellet en natt, det var supermysigt!

Eftersom vi är fem i familjen så måste vi många gånger ha två hotellrum, men här på vildmarkshotellet kunde vi ha ett familjerum och bo alla tillsammans. Det blir mycket mysigare att inte behöva dela på sig. När de små har somnat kunde jag, Halil och Oliver ligga och prata och titta på en film tillsammans.

 

Bamses värld

Bamses värld var så roligt tyckte Emil. Första dagen var vi där hela familjen och deet fanns till och med karuseller som Neo och Oliver tyckte var kul. Emil däremot vågade bara åka bilarna som åkte runt sakta och säkert, han är lik sin mamma på den fronten.

Deg två delade vi upp oss lite. Emil var helt inställd på att få krama Bamse, så vi stannade i Bamses värld medan de andra grabbarna gick till de stora bergochdalbanorna, hua!

Jag och Emil tittade en andra gång på Bamses show och den var lika spännande dag två enligt Emil. Snabbt sprang vi och ställde oss i kön för att krama Bamse. Emil fick krama Bamse, Lille skutt och Skalman, vilken lycka!

Bad

Om ni bor på Vildmarkshotellet kan jag också rekommendera deras lilla äventyrsbad. Det var kul för barn i alla åldrar och även för vuxna. Det var en ström som gick runt, runt som var otroligt rolig. Det fanns också utomhusbad och ett litet bad med vattenfall. Bubbelpoolskålart och en mindre “vanlig” pool. Superkul tyckte vi alla!

Hemfärd

Det började spöregna lagom till det att vi kände oss ganska klara och dessutom gick vår parkering ut. Emil hade somnat i vagnen och vi andra var blöta och kalla så det passade rätt bra att dra sig hemåt. Då hittar vi inte Skalman som Emil hade fått. Jag och Emil åker tillbaka till hotellet och grabbarna går in och tittar på hajarna under tiden.  Skalman var inte kvar på hotellet heller, men den snälla personalen låtsades ha hittat den och säger till mig att om jag bara kan visa ett kvitto så får vi en ny gratis. Hur snällt var inte det?! Emil tror att han har fått tillbaka sin Skalman och jag behövde inte betala någonting extra, så snällt!

Tack Kolmården för den här gången!