Skip to content
Okategoriserade

Loppisar

Jag har alltid älskat loppisar!

Det är så kul att gå på loppis, jag har alltid älskat det. jag tycker nästan att det är lika kul att stå och sälja som att gå runt och titta. Förr brukade jag och min kusin stå nästan varje år, men numera har vi inte haft tiden eller orken att packa ihop alla grejer.

När jag var liten så brukade vi alltid åka på auktion, det är också så kul! Det jobbiga med auktioner är att om man hittar någonting man vill ha så måste man vänta tills det föremålet kommer upp och ibland kan det vara långt fram. Jag vet inte om det är så mycket auktioner numera, jag tror att loppisarna har tagit över.

För några veckor sedan var det loppis på kolonin och då var vi med och sålde. Emil och Neo hade varit superduktiga och rensat ut två hela flyttkartonger med leksaker. Det är svårt att rensa ut när man är barn så jag tyckte att det var riktigt bra jobbat! De tjänade 210 kronor var på loppisen och vi ska stå senare i sommar igen och sälja det som blev kvar.

När vi kommer till Värmland om någon vecka så ska jag få med mig hela familjen på en loppisrunda. Det finns många små loppisar och de är inte lika välbesökta som de loppisarna runt Uppsala. Då hoppas jag på att göra nått riktigt fynd! Hör av er om ni har något bra tips på en loppis som jag borde besöka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *