Jag söker verkligen en större bostad

Vi är 5 personer just nu i en liten fyra med kök och söker större.

Känner du någon som vill byta så får ni gärna höra av er till oss. Vi har en gång flyttat till denna lägenhet när jag och min sambo flyttade ihop. Barnen blev lite större och vi upptäckte att vi borde bo större än vad vi gör i dag. Jag söker bostad med ljus och lykta men just nu hittar vi ingen som vill byta med oss.

Vi hittade en gång en superfin fem rum och kök, men personen i fråga gillade inte vår balkong eller så var det något annat personen ej var nöjd med. Vi själva ville verkligen ha hennes lägenhet för den var perfekt på alla sätt. Både nära till stan och en viss del av lägenheten kunde man hyra ut dessutom. För vi har en en tonåring som lätt skulle kunna bo på den del man hyr ut.

Vi bor ju också i närheten av flyttfirma Norrtälje så det blir också för oss ganska enkelt att anlita dem när vi flyttar. För ibland när man flyttar kan det finns avgifter man inte tänker på. Tex om något går sönder vem står för kostnaden? Du får ju också tänka på bensin och tiden det tar för dem att flytta. Så ska du flytta så ska du också packa noga och hålla rent och fint i hemmet.

Sist jag flyttade städade jag mitt hem kliniskt rent varje dag för jag såg verkligen fram emot att få flytta ihop med min sambo då allt var så nytt. Jag var verkligen nykär och livet lekte och jag var på små moln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *