Jag vill flytta!

Sponsrat inlägg i samarbete med Excellent Moving

Jag vill flytta!

Jag känner alltid att jag vill ha förändring när hösten kommer. Börja träna, göra om hemma, köpa nya grejer och nya kläder. I år vill jag bara rensa ut hemma och sen flytta. Först måste jag bara hitta en ny lägenhet.

Utrensningen har jag redan börjat med och involverat hela familjen i, till deras stora förtret. Alla garderober ska gås igenom och alla lådor och små gömmor ska rensas ut. Köket har jag redan rensat. sen ska vi stå på loppis hade jag tänkt. Det som blir kvar efter det kan vi ge till Erikshjälpen.

Emil och Neo är alltid förtjusta när det ska rensas. Jag antar att det är för att det kommer fram gamla grejer som känns som nya, eller så får de också ett lugn av att det blir lite finare hemma.

Som sagt så vill jag flytta, jag har bara ett problem och det är att jag inte har någon lägenhet att flytta till. Jag har två kompisar som har köpt hus respektive radhus och jag är så avundsjuk. Jag känner inte att jag behöver ha ett hus, men jag skulle vilja ha en större lägenhet. Allra helst en femma så att alla barnen kan få varsitt rum. Det vore helt underbart!

Någon gång kommer jag att få min lägenhet, det vet jag. Önskar bara att det vore nu.

Det är bra att börja rensa redan nu, för om vi väl få en lägenhet att flytta till så har vi så otroligt mycket saker som ska följa med. Det är tur att det finns flyttfirmor! Om jag ska flytta igen, vilket jag verkligen hoppas, så kommer jag att använda mig av en flyttfirma. Det är värt varenda krona tycker jag.

Det finns flyttfirmor som hjälper både privatpersoner och företag, till exempel flyttfirma solna  som utför allt ni kan tänkas behöva om ni flyttar ett kontor eller har köpt ett nytt boende.

Jag har hjälpt många att både flytta och att flyttstäda, nu är vi såpass vuxna och har det såpass bra att vi kan betala för den tjänsten. Tänk att slippa släpa på flyttlådor, eller ännu bättre att slippa släpa på mormors gamla skåp och på den otympliga soffan. Att stå och ta emot allt i sin nya lägenhet eller sitt nya hus är också en speciell känsla, så härligt att bara stå och visa var flytthjälpen ska placera grejerna.

Efter att allt är flyttat kommer det roliga, att packa upp allt och se var allt ska stå!

Nu hoppas jag att jag snart ska behöva ta hjälp av en flyttfirma, för då betyder det att jag ska flytta till någonting större. Vi trivs superbra i vår lägenhet och hade det bara varit ett rum till så hade vi garanterat bott kvar.

Innan vi flyttar vore det bra att stå på en loppis, jag har redan fyllt fyra flyttkartonger med grejer som vi ska sälja. Nu är det snart över för bakluckeloppisens tid, men då får man vara inomhus helt enkelt, det går bra det också! När jag tittar tillbaka på bilder från sommarens loppis så längtar jag redan till nästa sommar. hoppas att jag har hunnit med en flytt med en proffsig flyttfirma till dess!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *