Skip to content
Okategoriserade

Nya frisyrer

En helg hos frisörerna!

I helgen har jag och Emil fixat frisyrerna.  Emil har som vanligt klippt sig hos Lin, den enda som får röra hans hår. Jag var hos Mima på ENVY. Mima har fixat mitt hår i över tio år och jag är alltid nöjd när jag har varit hos henne.

Emil ville ha färg i håret så jag letade igenom hela uppsala och till slut hittade jag färg för barn på Leklust. Lila fick det bli och ni ser själva hur nöjd han är.

 

Jag satsade stort till hösten och blev både ljusare och kortare! I många år hade jag kort page och lugg, men det var över tio är sedan. Efter det har jag haft mer eller mindre långt hår. Jag måste säga att det känns lite märkligt att vara så korthårig men jag är EXTREMT nöjd med min nya frisyr.

Förr hade jag alltid håret uppsatt i en knut på huvudet. Med den här frisyren känner jag mig hela tiden fixad och snygg. Det är många fördelar med att ha lite kortare hår. Behövs väldigt lite schampo, lätt att tvätta, lätt att borsta, snabbt att torka med mera. För mig är det helt enkelt mycket lättare att sköta. Får se om jag tröttnar och sparar ut det igen, men just nu känns det inte som att det kommer att hända. Jag är glad att jag vågade!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *