Skip to content
Okategoriserade

Värmland

Sommar och sol

Den här sommaren har vi spenderat mycket tid både på kollan och i Värmland. Det har varit så skönt att bara få ta det riktigt lugnt. Precis som förra året blev det en tur till Lervik med familjen och sen en tur till med Nathalie och Lola. Vi hade fint väder båda gångerna så det var riktigt lyxigt!

Vi hängde på det som vi har döpt till bondens brygga trots att det var väldigt länge sedan han jobbade som bonde. Vi fick i alla fall tillstånd att använda hans brygga, barnen älskade det! Emil vågade inte bada där förra året, men i år var han inte rädd för djupt vatten.

 

När jag, Emil och Neo var på bryggan vid Långbanssjön kom det två par med SUP. När de hade använt de klart så frågade de om Neo också ville prova och det ville han ju såklart! Jag var avundsjuk måste jag erkänna!

Efter en vägbeskrivning från min kusin så hittade vi till en relativt hemlig liten strand endast 15 minuter från vår stuga. Tänk att vi inte har vetat om den här. Stor sandstrand, så härligt!! Vi älskade det hela familjen! Dit kommer vi garanterat att åka igen nästa år.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *