Okategoriserade

Böcker

Panos Papadopoulos

På sommaren läser jag mer böcker än resten av året. Även om min konsumtion av böcker har minskat drastiskt så har jag hunnit med några stycken. I tonåren slukade jag böcker och jag tror att jag har läst alla böcker som finns om Kitty. På semestrarna innan jag fick barn tog jag med mig minst fyra böcker för en vecka utomlands. En av böckerna jag har läst i sommar är Panos, my life, my odyssey. Den är på engelska så det tog lite längre tid än vanligt då jag inte kan påstå att min engelska är på topp, men det gick förvånansvärt lätt.

Alla vet väl vem baddräktskungen är? Det visste jag i alla fall! Han startade märket Panos Emporio, ett märke många känner till för det har funnits i 35 år. Att jag fick hans bok signerade av honom känns extra lyxigt!

Panos bor i Göteborg och hans företag är stort. Han gör inte bara baddräkter, han har även en restaurang i Göteborg. Om ni är på visit där så är den verkligen värd ett besök!

Boken handlar om Panos liv. Han har jobbat sig fram, från en fattig uppväxt till glansen bland Hollywoodkändisar. Det har inte bara varit lätt och han har gjort misstag på vägen, men lärt sig av dem. Jag vill inte avslöja för mycket, den är värd att läsa! Boken har allt en bok behöver, den är känslig, innehåller drama och är spännande. Perfekta boken att ta med sig till stranden en solig dag i sommar!