Okategoriserade

Tror du att det spökar på gamla slott?

Vore det inte härligt att få bo på ett hotell som ser ut som ett slott nämligen Hotell Piteå som heter Furunäsehotell. 

Hotellet är från 1887 lika gammalt som ett hovkonditori i Uppsala som heter Ofvandahls Hovkonditori. Vad vi vet så spökar det ibland på detta konditori så varför inte på Furunäsehotellet också? Här har säkert en och en annan lite gumma fikat genom tiderna.

Du kan både bo kortare perioder här och även under en längre tid. Det är en otrolig vacker byggnad med väldigt ljusa och luftiga rum. Det är också i Norra Sverige så att om du åker dit över sommaren även kan plocka hjortron och det kan inte vara så dumt då hjortron är otroligt dyrt.

Hjortron växer nästan enbart i Norra Sverige därav höga priser på detta goda bär. Det är bekvämt att bo på hotell man slipper diska, tvätta och städa hela tiden. Du slipper även laga mat då det finns både frukost, lunch och middag på hotellet i deras restaurang. Man kan åka dit på konferens tillsammans med sina kollegor och arbetskamrater. På kvällarna behöver ni inte ha möten utan kan göra något roligt som att spela spel, titta på tv eller bara slappna av med ett glas vin i handen. Varför inte gå på långa promenader efter varje måltid. Det är tyst och stilla och passar utmärkt till att använda som en arbetsplats dvs om du åker dit tillsammans med arbetskamrater, chef och VD.

När man reser bort tillsammans så lär man känna varandra bättre också så det kan vara en stor fördel med att åka bort. Visst kommer man kanske sakna sin familj speciellt om man har barn hemma som väntar på en. Huvudsaken är att man trivs och får ett bra jobb uträttat så åker man hem igen med gott samvete att man har gjort det som krävs för jobbet.

Ni får också lugn och ro vilket innebär att ni kommer hinna med mer än om ni skulle befinna er på den ordinarie arbetsplatsen.