Fastighetsboxar

Jag älskar verkligen att få post!

Post är alltid kul, kanske inte bara räkningar men all annan post. Numera får man inte så mycket mer än räkningar och reklam, men hur kul är det inte att få ett vykort? Min mamma skrev ett vykort varje vecka till min mormor för att hon tyckte så mycket om att få post. De pratade såklart i telefonen också, men ett vykort i veckan fick hon ändå.

Jag skickar bara vykort till jul och när jag är på semester utomlands. Då kommer i och för sig kortet oftast efter det att man har kommit hem, men vad gör det?

Hur får ni er post där ni bor? Numera har de flesta fastighetsboxar där man få sin post. De sitter oftast innanför ingången i trapphuset. Då kan man ta sin post när man kommer hem från jobbet, väldigt smidigt. Om ni inte har det i en bostadsförening, så kolla upp det för det är en riktigt bra investering!

Det måste vara så skönt för brevbärare nu när det är så många som har investerat i fastighetsboxar. Tänk att slippa springa upp och ner i alla trappor där det inte finns hiss. Det måste gå så mycket snabbare också, när allas brevlådor är på samma ställe!

Vissa har sina fastighetsboxar ute, om man till exempel bor i radhus eller kedjehus så är det bra. Det håller emot både väta och snörusk. Hur många gånger har man inte hämtat en halv blöt morgontidning i brevlådan, det händer inte i fastighetsboxarna.

Snyggt är det också, mer enhetligt för intrycket i just ditt område. Dessutom har man bara nyckel till sitt postfack. Förr när alla hade brevlådor måste det ha varit jättelätt att ta från någon annans brevlåda. Tillfället gör tjuven heter det, så se till att inte ge tjuven tillfället!

Satsa på fastighetsboxar istället för brevlådor framöver, Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *