Okategoriserade

Vilken behandling ska man välja

Många som ringer till mig säger att de vill boka en ansiktsbehandling. Vilken behandling vill du boka frågar jag då. För den som inte är insatt i de olika behandlingarna vi har på salongen så är det här en jättesvår fråga.

De klassiska ansiktsbehandlingarna kallar vi på salongen för Total Face som är 90 minuter lång. I Total Face behandlingen ingår rengöring, peeling, hudanalys, portömning, brynplockning, massage och mask. Den behandlingen är bra att börja med, då kan jag se vad du har för typ av hud och därefter rekommendera om du behöver någonting annat eller till exempel om en kurbehandling vore nått för just dig. Känner man att 90 minuter är för lång tid så har vi två stycken lite kortare behandlingar Clean Up som är med portömning men ingen massage och Soak Up som är med massage men ingen portömning. Båda behandlingarna är en timme långa.

Vad är då en kurbehandling? Det finns mängder av olika kurbehandlingar. Det kan vara syror av olika slag och olika märken. Det kan vara slipningar, LPG, laser eller LED ljus. Det beror på vad det är för effekt du vill ha på din hud. Olika behandlingar är bra på olika saker, så fråga din hudterapeut vad som skulle passa bäst för just din hud och det som du vill uppnå.

Boka gärna in dig på en konsultation hos mig så går vi igenom vad som skulle passa dig bäst!