Okategoriserade

PRX

 

PRX-T33

PRX-T33 är en nålfri biorevitalisering-behandling. Efter 10 års klinisk forskning skapade Dr. Rossana Castellana en produkt olik andra på marknaden och den är helt fantastisk!

Behandlingen passar alla hudtyper, från den ljusaste till den mörkaste av hudtoner och man kan göra behandlingen  som kur eller enstaka behandlingar. Behandlingen går att göra året runt eftersom PRX-T33 inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som kur om 5 behandlingar med en till två veckas intervall för bästa resultat. Jag rekommenderar att man gör en behandling efter tre månader igen för att bibehålla resultatet av kuren.

PRX-T 33 är en hudföryngrande medicinteknisk produkt av högsta kvalitet! Behandlingen är en kraftfullt anti-åldrande metod helt utan nålar som återställer hudens bästa utgångsläge och hudhälsa på naturlig väg. Det är som ett serum med en unik sammansättning av TCA och väteperoxid som masseras in i huden. Den kan också med fördel göras tillsammans med microneedling. Sammansättningen av TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid minimerar fjällning eller andra oönskade sidoeffekter. Resultatet blir en fyllig, klar hud eftersom behandlingen jobbar på att fylla upp huden underifrån. Helt fantastisk!

Behandlingen går snabbt, den tar ca 30 minuter. Först rengör man huden, därefter masseras serumet in, överflödigt serum torkas bort och en specialmask läggs på.  Det kan sticka lite i huden under behandling, inte för alla men vissa känner av serumet. Utöver det så är det en skön behandling med mycket effekt.

Man får med sig dag och nattcreme för sex dagar efter behandlingen. Efter de sex dagarna kan man återgå till sin vanliga hudvårdsrutin. Dagen efter behandlingen känner man oftast att man har fått ett rejält lyft, huden känns som att man har ett instagramfilter på. Dag två, tre så kan man börja flaga lite och känna sig torr. Det går över och är bara en del i processen.

Har du fler frågor? Ring eller kom in på salongen så hjälper jag dig! www.careandbeauty.se