Skip to content
Okategoriserade

En gammal goding!

NBE Deep Skin

NBE Deep skin är en utav mina favoriter! Det är en behandling som ger mycket resultat, men du kan ändå gå på fest samma dag som du har gjort behandlingen. Den jobbar i huden i tre dagar efter behandlingen, så du blir bara snyggare för varje dag som går. Hur bra är inte det!

Tre behandlingar med NBE Deep Skin

Behandlingen är bäst i kur! 4-6 behandlingar med 7-14 dagar mellan behandlingstillfällena. Jag har jobbat med den här behandlingen sedan 2011 och jag har inte haft en enda missnöjd kund.

NBE Deep skin är den nya generationens microdermabrasion. Apparaturen består av patenterade verktyg för en djuprengörande mekanisk peeling kombinerat med en unik mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får omedelbart en finare lyster.

NBE Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Före och efter 5 behandlingar med NBE Deep SKin

Behandlingen går till så att man börjar med att slipa huden för att ta bort döda hudceller. Det kan kittlas lite men i övrigt är det skönt. Efter slipningen torkar jag av med ett ansiktsvatten som håller huden mjuk och smidig inför nästa steg. Därefter är det dags att göra microkanalerna, ett munstycke med små “koner” åker upp och ner på huden för att skapa kanalerna och sedan lägger man ett serum på hela huden. Som avslutning lägger man serum parteriellt, beroende på vad man vill jobba på, och pressar ner serumet i huden med de små konerna. Behandlingen avslutas med en härlig mask!

Jag tycker att bilderna talar för sig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *