Skip to content
Okategoriserade

SHR

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

SHR är en rikstäckande ideell förening som är viktig för oss hudterapeuter. Föreningen bildades 1955 och jobbar för att höja och bibehålla kompetensen inom hudvårdsyrket.

Jag har varit medlem i SHR under hela min verksamma tid som hudterapeut, vilket är 19 år. Jag tycker att det är viktig att vi hjälps åt att se till att vi hudterapeuter håller en hög standard på vårt yrke. Vem som helst kan kalla sig för hudterapeut, men det är bara vi som har gått på en godkänd skola samt är med i SHR som får kalla oss för auktoriserad hudterapeut.

SHR utfärdar auktorisationen för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vi arbetar efter  SHRs etiska regler och alla har behandlingsskadeförsäkring.

När du ska gå till en hudterapeut så leta efter någon som är medlem i SHR!

Under två års tid som satt jag i styrelsen för SHR, jag var ledamot för Uppland-Dalarna. Det var jättekul och jag lärde mig otroligt mycket. Alla borde ta chansen att sitta i styrelsen för att ordentligt förstå allt arbete de gör för oss terapeuter. SHR:s styrelse arbetar aktivt med utbildningsfrågor/fortbildningsfrågor, medlemsservice, myndighetsarbete, branschbevakning och marknadsföring.

Det är SHR som arrangerar vår största fackmässa “Hud och Kosmetik”. Det är så roligt att gå på den mässan. Nya märken, maskiner och träffa gamla vänner och leverantörer inom branschen. De har också SM i MakeUp och många otroligt bra föreläsningar under dessa dager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *