Okategoriserade

Vad ska jag göra med alla skönhetsprodukter?

Om man ska flytta på sin salong för att man har öppnat nytt hur gör man då?

Inte för att jag ska flytta nu men man vet aldrig i framtiden hur det kommer att se ut. För det kan hända att man får in massor av kunder som vill ha behandling samtidigt och hur gör man då? Då gäller det verkligen att komma på ett sätt att verkligen hålla reda på alla sina varor och även tjänster så klart. Kanske får man då anställa en helt ny person som får komma och hjälpa till när det behövs.

Just nu driver jag en skönhetssalong som både ha olika maskiner och massor av skönhetsprodukter. Ska jag flytta mina grejer så får de först flyttas via förråd Stockholm till min skönhetssalong så att det hänger ihop och blir enkelt och smidigt för mig när jag väl ska flytta och först lägga in allt i ett förråd. Alla maskiner och inventarier måste få plats och då blir det också lättare att städa om jag har flyttat ut alla mina inventarier. Har man dessutom barn och är en barnfamilj så behöver man verkligen förråd. För har jag kvar allt blir det jättesvårt för mig då jag jobbar ensam och i dagsläget inte har några anställda på plats.

Jag kommer då i framtiden få in fler som jobbar samtidigt som jag låter mitt AB växa och kommer jobba mer och mer med mitt AB. Jag verkligen älskar mitt jobb och jag verkligen älskar mitt AB då den bär mitt namn och detta gör mig så glad att jag ibland inte vet vad jag ska ta mig till.