Okategoriserade

LGFB

Look Good Feel Better

 

Look Good Feel Better är ett humanitärt program, som startades i USA 1989 och som nu finns i ett 20-tal länder runt om i världen. I Sverige startade programmet våren 2003. Look Good Feel Better erbjuder kvinnor, som behandlas för cancer, kostnadsfria kurser om hudvård och makeup. Makeupkonsulenter ger professionell rådgivning och hjälper till att lära ut både hudvård och makeup som kan underlätta under behandlingen. Alla deltagare får ta med produktrna hem.

Alla kvinnor som genomgår cancerbehandling kan gå en kurs genom Look Good Feel Better. Är det intressant för dig eller någon närstående så går det att boka kursen här.

Vi som jobbar för LGFB bistår med vår tid, sjukhuset med lokaler och företagen sponsrar med produkter. På LookGoodFeelBetters hemsida hittar ni allt ni behöver, där kan ni också se mig ge ett beauty hack.

Kurserna brukar vara väldigt uppskattade och vi har roligt på kurserna. Man har också chans att prata med andra som är under behandling och utbyta åsikter och tips.