Skip to content
Okategoriserade

Julkalender

Alla vill ha en lyxig julkalender!

Numera finns det så många roliga julkalendrar man kan köpa. Till barnen finns det såklart mängder med olika kalendrar att väja på. Godis, leksaker, choklad eller böcker. Till barnen har jag köpt pixikalendrar, en boka varje dag. Emil får Bamse och Neo får Marvel. Oliver är så stor nu att det blir svårt att veta vad han kan vilja ha. Han gillar inte godis och pixiböcker är han för gammal för så jag köpte en strumpkalender till honom. Bra att ha och roligt att få öppna en lucka varje dag i alla fall.

Nimue kom med sin första kalender förra året och det blev en succé! I år var den lite dyrare än förra året, men så mycket lyxigare! Tre produkter i full storlek och flera nya produkter till kroppen. jag ska inte avslöja allt om du har köpt eller tänker köpa kalendern. Jag har i skrivandets stund tre kalendrar kvar på salongen så hör av dig om du ä intresserad.

För den som inte kan hålla sig så står alla produkterna på baksidan så att du ska kunna veta hur du ska använde dem. Försök att inte titta! Överraskningen med kalendern är ju det roliga!

Jag har inte köpt någon kalender till mig själv i år, men om det blir någon kalender över från Nimue så kommer jag garanterat att ta den. Tror dock inte att det blir så med tanke på vilken åtgång det redan har varit. Om jag skulle få välja någon annan kalender så skulle jag vilja ha en lakritskalender eller proseccokalender, kanske att jag ska unna mig någon utav de kalendern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *