Längtar till sommaren

Nu längtar jag till sommaren och sol och bad.

 

Nu längtar jag verkligen till sommar sol och bad. Jag längtar också väldigt mycket till kolonin, har redan börjat läsa i alla mina trädgårdstidningar. Januari, februari och mars är verkligen månader som jag klarar mig utan, speciellt om det inte ens är snö ute. Nu ska jag och Emil åka en sväng till Lervik i februari, men förutom det kan jag säga att jag bara längtar till april när våren börjar komma.

Man får njuta av den lilla värme man får, till exempel kan man låtsas att det är lite sommar när man är på badhusen. Emil går på simskola varje lördag och då är jag såklart med i poolen. Från början var han rätt feg, men nu har det lättat. Det ska bli kul att se skillnaden när man badar lite oftare, som man gör på sommaren. Helst av allt skulle jag vilja ha en egen pool, och det antar jag att det är många med mig som önskar sig! Om man fick ha vatten på kolonin så är pool verkligen någonting jag skulle ha. Eller kanske skulle man kunna ha en gemensam pool i föreningen? Det vore smart kanske någonting att ta upp med styrelsen!

Vi har tur som ändå har en brygga vid kolonin och kan bada i Fyrisån. Ibland är vattnet dock lite väl kallt, till och med för mig som älskar att bada i de flesta väder. Då är det tur att man har vänner som bor i närheten. I villaområdet bredvid kolonin bor våra kompisar och de har både swimmingpool, bastu och jacuzzi. Vilken lyx va? De är dessutom världens snällaste personer och vi får komma och bada när vi vill. Som vårt egna lilla Fyrishov brukar jag säga, för ibland är det så mycket barn där så att det skulle kunna vara en offentlig badplats.

Mina kusiner bygger pool nu, de valde mellan att ha en bröllopsfest eller bygga en pool. Det är klart man bygger pool, de är redan gifta och fick ställa in festen tre gånger under pandemin. Bättre att investera i en pool som de och barnen kan använda i många år framöver.

Om ni ska bygga pool så kolla upp allting ordentligt innan ni börjar. Hur vill ni ha poolen, hur stor ska den vara, ska det vara däck runtom, nedgrävd upphöjd, det finns mycket val man ska göra. Hör av er till POOLGIGANTEN så hjälper de er med alla beslut och förklarar allt man behöver veta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *