Okategoriserade

Vinter, härligt ändå!

När det fortfarande fanns snö!

Jag föredrar sommar, men när det väl är snö så är det faktiskt riktigt härligt. Det finns mycket man kan göra med barnen när det är snö. Nu när det bara är slask vill varken jag eller barnen gå utanför dörren.

Bygga snögubbe och snölykta har vi lyckats göra varje år. I år blev det en väldigt liten snögubbe, men söt var den!

Skridskor är jättekul tycker jag! Emil var mindre imponerad av skridskoåkningen, men försökte sig på lite i alla fall. Tyvärr måste jag hålla i honom hela tiden så jag har ingen chans att åka själv. Jag hoppas att han kommer att tycka att det är roligare när han blir större och har lärt sig åka.

Skidor har vi inte hunnit med den här vintern, men kanske att det kommer snö en vända till så hinner vi det också. Pulka har vi åkt mycket, i stort sätt varje dag när det har varit snö. Barnen tvingade ut mig när det var mer gräs än snö, men det gick att åka lite i alla fall.

Vi har det så lyxig att bo så nära parken och pulkabacken. det gör att man kan gå ut efter maten och åka lite pulka. Det behöver inte bli en utflykt, man kan gå ut en kort stund bara. Även på sommaren är parken härlig. det finns både lekpark, fotbollsmål, lite vatten, klättersten med mera. Jag trivs verkligen här!