Okategoriserade

EMPOWEREDBYBEAUTY

Varje år firar jag internationella kvinnodagen den 8:e mars i Stockholm på empoweredbybeauty. Det är ett event ordnat utav en av våra leverantörer, Dermarome. Alla biljettintäkter går oavkortat till kvinnorna i Masai Mara, Kenya som Dermarome stödjer via sitt CSR program DermaCare. Vi är på olika ställen varje gång och nu var vi på At Six. Så otroligt bra ordnat! Vi började med lunch, viket var skönt eftersom det var snöstorm och lite svårt att ta sig till Stockholm.

Efter lunchen var det mingel och därefter föreläsningar. Bland annat  Susanne Najafi, TV-profilen och serieentreprenören som delade med sig om sin resa och hur vi kan stärka kvinnors väg till bolagsskapande och kapital: Därefter var det Carin Hellmans tur. Hon är Beauty Editor på ELLE och pratade omframtidens Beauty trender. Mina Fagerfjäll och Anders Rask från contentbyrån GoodName  berättade allt om det hetaste inom Sociala medier och TikTok, vi fick till exempel veta att man har 3 sekunder på sig att fånga någons intresse. Galet!

 

Vendela Ragnarsson, CEO och grundare av Rerobe delade med sig av sin hållbarhetsresa och David Gorgeous, N.C.P. Business Development Manager som ger oss mer kunskap om layering och hur vi skapar vår egen unika doft. Helt otroligt, han kan genom att du säger vilken parfym du använder berätta för dig hur du kan använda dig av layering och ändra just den doften. Så imponerade duktig!

Efter alla föreläsningar bjöds det på bubbel och man fick mingla runt bland alla Dermaromes proffsiga säljare och härliga produkter.

Sist men inte minst fick man en lyxig goodiebag! Hela vägen hem satt vi och läste om de nya produkterna vi ska få testa, alltid lika roligt!