Okategoriserade

Man kanske skulle åka till Skansen i sommar

6 juni så är kungafamiljen alltid på besök i Skansen och firar Svenska nationaldagen.

Då är hela familjen i Skansen som en tradition och därför har man alltid förknippat Skansen med kungafamiljen och svensk sommar. Visste ni förresten att både kungafamiljen och Skansen är en stiftelse. På Skansen kan man hitta massor av olika djur allt från får, hästar, kor och getter. Finns även höns och grisar också så klart. Det är en bra plats för barn att vara på då de lär sig om naturen och djuren på en och samma gång.

Ska man till Skansen med barnen så bör man ha på sig bra skor och en picknick.

Man ska ta på sig riktiga sportiga skor för att gå lång och även ta med sig en korg med smörgås och festis. Det kan vara dyrt att stanna upp med flera barn för att äta. Har man i stället med sig mat kan man enkelt plocka upp och äta det medans man sitter på en gräsplätt och njuter.

Det är inte alltid man möter på vilda harar här är en som inte ens brydde sig att man var i närheten