Vilka teer är hovleverantörer i Sverige dvs levereras till vår kungahus?

6 juni så är kungafamiljen alltid på besök i Skansen och firar Svenska nationaldagen

För att ta reda på vilka teer som är hovleverantörer i Sverige.

Då är hela familjen i Skansen som en tradition och därför har man alltid förknippat Skansen med kungafamiljen och svensk sommar. Visste ni förresten att både kungafamiljen och Skansen är en stiftelse. På Skansen kan man hitta massor av olika djur allt från får, hästar, kor och getter. Det finns även höns och grisar också så klart. Det är en bra plats för barn att vara på då de lär sig om naturen och djuren på en och samma gång.

I Sverige har vi några olika företag som är kända för att vara hovleverantörer av te till det kungliga hovet. Dessa företag har genom åren skapat sig en gedigen historia och erfarenhet inom tevärlden och har blivit kända för att leverera högkvalitativa teer av exceptionell kvalitet.

Ett av de mest kända företagen är Twinings som har varit hovleverantör sedan 1837. Twinings har en lång historia och har sedan starten fokuserat på att erbjuda högkvalitativa teer av olika smaker och sorter. Företaget grundades redan 1706 i London och har sedan dess varit en av de ledande aktörerna inom branschen. Twinings är kända för att erbjuda teer av hög kvalitet och för att ha ett brett sortiment som passar alla smaker och preferenser.

 

Vilka teer är hovleverantörer i Sverige dvs levereras till vår kungahus?
Vilka teer är hovleverantörer i Sverige dvs levereras till vår kungahus?

 

Ett annat företag som är hovleverantör är Tetley som har varit hovleverantör sedan 1837. Tetley är ett av de äldsta varumärkena i världen och är kända för att erbjuda teer av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Företaget grundades redan 1837 i Yorkshire, England och har sedan dess blivit en av de mest populära varumärkena i världen.

Ett annat företag som är kända för att vara hovleverantörer är Dilmah, ett familjeägt företag som grundades på Sri Lanka 1988. Dilmah är kända för att erbjuda teer av hög kvalitet som är handplockade och hand sorterade för att säkerställa en jämn och kvalitativ smak. Företaget är även känt för sitt engagemang för hållbarhet och socialt ansvarstagande och har genom åren blivit en av de mest respekterade aktörerna inom tevärlden.

Sist men inte minst finns även Harney & Sons, ett amerikanskt varumärke som grundades 1983. Harney & Sons är kända för att erbjuda teer av hög kvalitet och för att ha ett brett sortiment av olika teer som passar alla smaker. Företaget är även känt för sin passion för te och för sitt arbete med att bevara teets traditioner och kultur.

Sammanfattningsvis finns det flera olika företag som är kända för att vara hovleverantörer av te i Sverige, och dessa företag har genom åren skapat sig en gedigen erfarenhet och expertis inom tevärlden. Deras teer är kända för sin höga kvalitet och för sin mångfald av smaker och sorter och de fortsätter att vara populärt val bland teälskare världen över.

Ska man till Skansen med barnen så bör man ha på sig bra skor och en picknick.

Man ska ta på sig riktiga sportiga skor för att gå lång och även ta med sig en korg med smörgås och festis. Det kan vara dyrt att stanna upp med flera barn för att äta. Har man i stället med sig mat kan man enkelt plocka upp och äta det medan man sitter på en gräsplätt och njuter.

Det är inte alltid man möter på vilda harar här är en som inte ens brydde sig att man var i närheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *