Ett exklusivt örtte från Sverige

Ett ekologiskt löste gjort av finaste kvalité

Jag har fått äran att prova ett svenskt exklusivt örtte som är gjort i Sverige. Det finns tre stycken olika blandningar och dessa Ecoluxury Herbal Teas är gjorda av M Picaut. Dom har också en naturlig hudvårdsserie. När det gäller deras teer så är dom både goda, läkande och lugnande för magen. Så jag tog fram detta te när min mage var lite orolig och jag ville ha något varmt att dricka medans jag satte mig ner och kopplade av. Vad är bättre då än en kopp värmande te?!

Till och med kartongen ser exklusivt ut

Information om dom tre teblandningarna hittar du på deras sida HÄR. Och den smaken som jag har hemma är Calming Cocoon balancing herbal tea som balanserar magen och ger lugn och ro i kroppen.

 

Ett exklusivt örtte från Sverige
Ett exklusivt örtte från Sverige

 

De tre askarna innehåller 100 gram var och säljs hos auktoriserade hudterapeuter, vissa webbshoppar och spa. Vilka återförsäljare det finns hittar man på sidan beroende på var man bor.

Innehåll och vad den gör med kroppen

I Calming Cocoon balancing herbal tea finns grön rooibos som stimulerar ämnesomsättningen och anis, kamomillblomma och fänkål som är lugnande om man magkramper. För att få en vitaminboost innehåller den också nypon och blåbär medans grönmyntan är avslappnande för muskler och mage men gör också din hud spänstig och lindrar hudirritationer. Och den sista ingrediensen är maskros som renar kroppen och förbättrar lever och tarmar.

Så här ska du koka ditt örtte

Om du häller upp det färdigkokta teet i en glaskanna eller glas så ser du den vackra färgen på teet bättre istället för en stor kopp som jag hade. Får du te över så är drycken perfekt att dricka kallt en varm sommardag.

 

Ett exklusivt örtte från Sverige
Ett exklusivt örtte från Sverige

 

  • För ditt te ska du använda hett vatten som är mellan 90-100 grader. Vill du ha en ört läkande effekt ska du använda 70 graders vatten.
  • Teet ska bryggas i mellan 5-8 minuter.
  • Du kan brygga teet upp till tre gånger så kasta det inte första gången du brygger det.
  • Den rekommenderade dosen för örtte är 1-3 koppar om dagen och barn och gravida bör inte dricka det.

Flera smaker av örtte

Förutom Calming Coon balancing herbal tea finns också två andra blandningar som är Skin boosting herbal tea och Precious night relaxing herbal tea.

Skin boosting herbal tea

Det här teet stäker hudens kollagen och elasticitet då den innehåller både havtornsbär, ringblomma, kamomillblomma, salvia och sencha som är ett populärt te i Japan. Den innehåller också rosenblad som skyddar hudcellerna för åldrande.

Precious nights relaxing herbal tea

Det här teet gör att du sover lugnt och under sömnen reparerar den hudcellerna med dess innehåll i blandningen. Såsom blad, äppelbitar, blommor och frön. Dessa innehåller en mängd mineraler och antioxidanter som är viktiga för både hud och kropp. För att sova lugnt innehåller den lavendel och passionsblomma. Men också tonkabönor och bockhornsklöver som gör att stressen försvinner. Den har en härlig doft och den kommer från apelsin, lavendel, passions- och ringblommor.

 

Ett exklusivt örtte från Sverige
Ett exklusivt örtte från Sverige

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *