Okategoriserade

Dricka en kopp te i trapphuset där man bor inomhus!

Att dricka en kopp te i trapphuset kan vara en trevlig och avkopplande stund för dig själv eller med sällskap. Det kan vara ett tillfälle att ta en paus från vardagens stress och njuta av en lugn stund.

Här har vi radat upp våra kaffekoppar och tekoppar i trappan som skulle behöva inglasning av trappräcke för kundernas skull.
Här har vi radat upp våra kaffekoppar och tekoppar i trappan som skulle behöva inglasning av trappräcke för kundernas skull.

Se också till att det finns trappräcke inomhus så ni ej snubblar och gör illa er i trapphuset. Du ska helst ha dessa trappräcke inomhus i glas för då blir det fint och släpper in mycket ljus från gården.

Här är några av mina tips för att göra det till en behaglig upplevelse med dina grannar inomhus:

  1. Ta med en termos: Om du planerar att dricka te i trapphuset, se till att ha en termos med dig för att hålla teet varmt under tiden du är där.
  2. Använd en kopp med lock: För att undvika att spilla te när du går upp eller ner för trapporna kan det vara praktiskt att använda en kopp med lock eller en mugg med en stadig handtag.
  3. Välj rätt tidpunkt: Välj en lugn tidpunkt på dagen när det inte är mycket trafik i trapphuset så att du kan njuta av din kopp te ostört.
  4. Var försiktig: Var försiktig när du dricker te i trapphuset för att undvika att spilla eller att stöta ihop med andra människor som kanske går förbi.
  5. Städa upp efter dig: Glöm inte att ta med dig din kopp och eventuellt skräp när du lämnar trapphuset för att hålla det rent och snyggt för alla som passerar där.

Att dricka te i trapphuset kan vara en mysig och avkopplande upplevelse, men se alltid till att respektera andra människors utrymme och att följa eventuella regler eller riktlinjer för användning av gemensamma utrymmen.

Glöm ej att ta med dig 7 sorters kakor också som du själv har bakat. Detta medför att du upplevs som generös som bjuder på så mycket samt att du också får visa hur duktig du är på att baka.