Okategoriserade

Att sälja te till vårt kungahus och bli hovleverantör

Att sälja te till vårt kungahus och bli en hovleverantör är en ärofull uppgift som få företag får möjlighet att utföra.

Här ser vi exklusiv premium te från Wendelins teer.
Här ser vi exklusiv premium te från Wendelins teer.

Att få denna prestigefyllda titel innebär att företaget anses vara av exceptionell kvalitet och service och har blivit utvalt av kungahuset för att förse dem med te av högsta klass.

Här ser vi något som är väldigt kungligt och dessa finns att köpa på den kungliga boden Drottningholms slott.
Här ser vi något som är väldigt kungligt och dessa finns att köpa på den kungliga boden Drottningholms slott.

Men hur blir man egentligen en hovleverantör och vad krävs för att lyckas inom denna exklusiva marknad? Först och främst krävs det att företaget uppfyller en rad kriterier och har en hög standard på sina produkter och tjänster. Hovet ser till att endast de bästa företagen får möjlighet att bli hovleverantörer och de ställer därför höga krav på kvalitet, etik och professionalism.

Här har vi kungliga kakor och även dessa finns att köpa på Drottningholms slott.
Här har vi kungliga kakor och även dessa finns att köpa på Drottningholms slott.
Här ser vi Wendelins svart te som smakar citronkaka. Vill du dricka en citronkaka så kan du göra det nu. Se också hur kartongen ser ut påminner väldigt mycket om den kungliga kakan ovan.
Här ser vi Wendelins svart te som smakar citronkaka. Vill du dricka en citronkaka så kan du göra det nu. Se också hur kartongen ser ut påminner väldigt mycket om den kungliga kakan ovan.

För att bli en hovleverantör måste företaget först och främst lämna in en ansökan till hovet. Denna ansökan ska innehålla en presentation av företaget, dess historia, produkter och tjänster samt en beskrivning av varför företaget anser sig vara lämpligt att bli hovleverantör. Hovet kommer sedan att utvärdera ansökan och vid behov genomföra en noggrann granskning av företagets verksamhet och produkter.

Att sälja te till vårt kungahus och bli hovleverantör
Att sälja te till vårt kungahus och bli hovleverantör

Det är viktigt att företaget har en god historia och erfarenhet inom branschen samt en stark reputation för att kunna bli hovleverantör. Kungahuset vill endast samarbeta med företag som är pålitliga, ansvarstagande och respekterade inom sin bransch. Det är därför viktigt att företaget har en väl etablerad verksamhet och en stark kundbas.

För att bli en hovleverantör inom te marknaden måste företaget även erbjuda produkter av högsta kvalitet. Teet måste vara av exceptionell smak och arom samt av premiumkvalitet och vara tillverkat med omsorg och precision. Kungahuset förväntar sig att deras hovleverantörer håller en hög standard och bara erbjuder det bästa av det bästa.

Att bli en hovleverantör innebär även att företaget förväntas leverera en förstklassig service och vara flexibla och tillmötesgående gentemot kungahusets önskemål och behov. Det är viktigt att företaget är lyhörda och kan anpassa sig efter kungahusets krav och förväntningar för att kunna bibehålla sin status som hovleverantör.

Sammanfattningsvis krävs det att företaget är av hög kvalitet har en stark reputation och erbjuder produkter och tjänster av premiumkvalitet för att kunna bli en hovleverantör till vårt kungahus. Det är en ärofull och prestigefylld titel som endast de bästa företagen får möjlighet att inneha. Att sälja te till kungahuset och bli en hovleverantör är en dröm för många företag inom te branschen och det krävs en hel del ansträngning och engagemang för att kunna uppnå denna ärofulla position. Men för de företag som lyckas är belöningen stor och möjligheten att samarbeta med ett av världens mest prestigefyllda kungahus är en upplevelse som få företag får uppleva.