Hälsa, vitaminer och träning

 

Sponsrat inlägg i samarbete med CBD.Life

Ta hand om sig!

 

Det är viktigt att ta hand om sig ordentligt, man vill ju liksom hålla i många år framöver! Jag har inte alltid varit jättebra på det och numera kanske inte alltid spenderar så mycket tid till mig själv som jag borde.

Någonting som jag däremot lägger mina pengar på är en pt. Jag tränar en gång i veckan med Christian och det är det bästa! Om jag kunde träna fler gånger i veckan med honom så skulle jag göra det, förhoppningsvis i framtiden! Nu är också tanken att jag efter pollensäsongen (som slutar runt midsommar för mig) ska börja springa igen. Jag får börja sakta, jag startar ju om från noll igen. Jag har laddat hem en app, den säger åt mig att springa eller gå och på det sättet ska jag komma upp till att springa fem kilometer. När jag har klartat fem kilometer så sätter jag målet på milen. Längre än så behöver jag inte springa.

Jag äter relativt hälsosamt. Vi har matkassar och försöker få till bra middagar varje dag. Det är klart att det finns lite att jobba på för att jag ska äta optimalt, men jag försöker i alla fall. Ibland går det bra och ibland går det mindre bra.

Vitaminer äter jag det jag behöver. Jag äter min Omega3, fibrer och en multivitamin. Jag har också varit intresserad av att prova CBD olja. Jag har hört mycket bra om just den oljan. Den kommer från hampaväxten och det kan låta lite oroande, men CBDoljan innehåller ingen THC. THC är det som kommer från fröt i hampaplantan och det som ger ruseffekten som är olaglig i Sverige. Det finns alltså ingenting olagligt med CBDoljan eftersom den inte innehåller THC.

Oljan ska däremot ha många bra effekter. Bland annat hjälpa mot eksem, ångest, huvudvärk eller andra smärtor. Det är värt att prova en flaska tänker jag. Det finns många företag som säljer CBDolja och när någon produkt blir populär kommer alltid oseriösa leverantörer fram,  så kolla upp att du handlar hos någon som är seriös innan du köper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *