Min lilla familj är ofta i natur och skog

Jag har en liten son som heter Emil

Och med honom brukar jag ofta åka till vår kolonilott eller skogen.

Min lilla familj är ofta i natur och skog
Min lilla familj är ofta i natur och skog

 

Emil har också två bröder på sin pappas sida som också brukar få följa med på våra äventyr. Barnen älskar skog och då brukar vi ta med oss matsäck i form av korv, bullar, saft, senap och ketchup. Samt så brukar vi alltid ha med oss vatten och festisar till barnen. Om de är många barn som följer med då tar vi med oss saft som vi blandar ut för det bli både gott och billigt i längden när man är för många helt enkelt.

När hösten närmar sig brukar vi också ta med oss glasburkar för att plocka trattkantareller som är faktiskt mycket godare i smak än kantareller. Dessutom mindre sand och jord som följer med. Kantareller brukar ha för mycket sand och jord.

Ibland händer det också att vi vill jaga när vi är i skogen då bör man ha på sig sina Crispi kängor som kan ta dig långt in i skogen utan att du blir trött. Blir barnen trötta är det då inte svårt att bära dem.

Du kan också köpa trattkantareller i butiker som ICA för de säljer de över disk. Då är de också lite mer rensade än om du köper dem själv.

Man kan även bara vara hemma och koppla av genom att skriva dagbok på nätet, varför inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *